Política de privacitat

Informació que és recollida
El nostre lloc web no recull cap dada personal. Les dades que recollim són únicament les que voluntàriament ens envieu en el full d’inscripció, físicament o via email, per demanar ser membre de l’Associació, les quals són imprescindibles per a aquest fi.

Ús de la informació recollida
L’associació empra la informació per proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre de membres i mantenir-ne actualitzat l’estat. És possible que siguin tramesos correus electrònics periòdicament a les persones membres amb informació sobre les activitats pròpies de l’Associació. Les dades només seran cedides a tercers per imperatiu legal i pels tràmits necessaris per a la gestió contractada.

Enllaços a Tercers
Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs que poden ser del vostre interès. Quan feu clic en aquests enllaços i abandoneu la nostra pàgina, ja no tenim control sobre el lloc al qual és redirigit i, per tant, no som responsables dels termes o privadesa ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs tercers.

Control de la vostra informació personal
L’Associació d’Artistes de Premià de Dalt es compromet a mantenir la vostra informació segura per a evitar que hi hagi cap accés no autoritzat. Assegurem que només s’utilitzarà d’acord amb els termes d’aquest document.
Les dades que faciliteu per a ser membre de l’Associació són imprescindibles per aquest fet d’acord amb els nostres estatuts, per la qual cosa no podeu cancel·lar l’ús d’aquestes dades mentre sigueu membre.
Si deixeu de ser membre, mantindrem les vostres dades només el temps que obliga la llei. El Responsable del tractament és ASSOCIACIÓ D’ARTISTES DE PREMIÀ DE DALT, amb CIF: G62251525, adreça: RIERA SANT PERE, 88 (CAN FIGUERES) – CP: 08338 – PREMIÀ DE DALT (BARCELONA) i correu electrònic: associacio.artistes@gmail.com.

L’Associació d’Artistes de Premià de Dalt es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privadesa en qualsevol moment.